Keramika

 

Keramika je danes postala nepogrešljiv del vsakega stanovanja, saj s  svojo estetsko podobo in funkcionalnostjo zadovolji slehernega uporabnika. Že davno je prerasla kopalniške okvire, zaradi izpopolnjenega talnega gretja se je preselila tudi v bivalne in spalne prostore.

Izbira keramičnih ploščic je velika, vendar je na koncu izgled vašega stanovanja odvisen od dobrega mojstra. Z našimi keramičarji vam zagotovimo izvedbo del po načrtu, v dogovorjenem roku in potrjenem predračunu.

Keramičarska dela, ki jih opravljamo:

  • polaganje vseh vrst keramičnih ploščic
  • plaganje mozaika
  • polaganje okrasnega kamna
  • kuhinjska keramika
  • terase in balkoni
  • kompletna adaptacija kopalnic
  • izvedba hidroizolacij


Adaptacija kopalnice ni le zamenjava keramike. V večini primerov je potrebno zamenjati tudi stare porozne omete in estrihe. Razlog za adaptacijo je največkrat slaba vodovodna napeljava (svinčene cevi, puščanje vode). Izdelava nove kopalnice se začne z zamenjavo vodovodnih cevi in električnih vodov. Sledijo jim zidarska dela, kot so: zametavanje inštalacijskih utorov, pozidava kadic in kotličkov...  Nazadnje je na vrsti polaganje keramike, kot si jo je zamislil naročnik. Vsa dela morajo biti opravljena brezhibno, le tako nam bo kopalnica dolgo služila.

Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika Keramika

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Sprejmi piškotke tega spletnega mesta" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja lahko nadaljujete s pregledovanjem spletne strani, a boste deležni vsakokratnega obvestila o piškotkih. Več o piškotkih .

Sprejmem piškotke te spletne strani.

EU Cookie Directive Module Information