Suhomontažne stene in stropi

 

Knauf pregradne stene so sestavljene iz podkonstrukcije in obloge. Podkonstrukcijo tvorijo profili iz pocinkane jeklene pločevine ali leseni tramovi, nanje pa pritrdimo oblogo iz mavčnih plošč. Izvedba podkonstrukcije in vrsta obloge sta odvisni od zahtev po stabilnosti, zvočni in požarni zaščiti.

Pri izolaciji obstoječih zunanjih sten z notranje strani uporabimo nalepljene stenske obloge ali stenske obloge s kovinsko podkonstrukcijo. Če želimo samo izravnati neravne zidane stene ali želimo zakriti razpokane stene, dosežemo to zelo hitro s Knauf stenskimi oblogami.

Če želimo izboljšati zvočno in toplotno zaščito, uporabimo Knauf stenske obloge s kovinsko podkonstrukcijo. Z njimi dosežemo ne le odličnega izgleda, temveč tudi potrebno zvočno in toplotno zaščito, istočasno pa lahko v votli del med oblogo in zidano steno vstavimo tudi vse potrebne instalacije.

Suhomontažerska dela, ki jih izvajamo:

  • Predelne stene vseh debelin.
  • Spuščeni stropi.
  • Mansardne obloge.
  • Polaganje izolacije.
  • Suhomontažni estrihi.

 

Suhomontažni stropi Suhomontažni stropi

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Sprejmi piškotke tega spletnega mesta" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja lahko nadaljujete s pregledovanjem spletne strani, a boste deležni vsakokratnega obvestila o piškotkih. Več o piškotkih .

Sprejmem piškotke te spletne strani.

EU Cookie Directive Module Information